Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Thursday, August 14, 2014

Days Hotel At Zhongshan Park, Jalan Rajah, Singapore

 So untuk trip kali ni mama dok kat Days Hotel. Very convinient. Ada shuttle ke MRT station Novena. Kat sebelahnya pulak ada shopping mall so untuk kita yang muslim boleh beli apa2 makanan yang no pork no lard kat mall tu la. Untuk malam pertama sebab dah sampai lambat and mama berpuasa, beli sushi dan buah plum je untuk berbuka dan sahur. Bila on the way balik hotel baru ternampak rupa2nya, restoran hotel tu ada sijil halal..Hahahaha!

Hotel ni baru so nampak kemas sangat dengan staf dia yang sangat cekap dan professional..Suka senyu pulak tu...Namanya Madeline...




Yang bestnya ada pulak hotel ni sediakan arah kiblat untuk kita yang muslim n solat. Internet plak laju dan free, buleh je download jadual solat tu...

Ni shopping mall dia... beli sushi dan buah kat sini le...

air mineral 1.5L SGD0.60, Buah plum SGD 3.25 for 8 pcs dan sushi SGD7.00
syokkan tengok price dia?  yg lain mahal jugak...haha!


1 comment:

zatul said...

hotel nampak selesa dan bagusnya ada arah kiblat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...