Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Thursday, June 24, 2010

My First 3D Giveaway!

Bila tengok ramai orang buat Giveaway ni, teringin pulak nak buat giveaway jugak! Tapi giveaway pertama kita ni berkaitan dengan ibu-ibu yang sedang pregnant. senang je...


Ini syarat2 contest. Mudah je:
  1. Anda cuma perlu buat satu entry dengan gambar anda berbaju mengandung. Kalau boleh biarlah yang masih mengandung sebab hadiah dia special sangat...
  2. Jadi follower blog Malaysian Breastfeeding Mum
  3. Tepek banner Malaysian Breastfeeding Mum beserta dgn link http://breastfeedingmum.blogspot.com di sidebar anda. 

  1. Sila tinggalkan jejak anda di bahagian komen entry ini so that saya boleh terjah n check entry contest anda. Jejak yg ditinggalkan di tempat lain spt shoutbox takkan dilayan... Format ikut yg kat bawah ni:
Nama:
URL contest:
ID Follower:
Email:


Contest ini berakhir pada 15 July 2010

Pemenangnya akan dipilih mengikut gambar yang paling menarik dan kreatif!


Contest ni takde tempat pertama or whatsoever...Tapi saya akan pilih 3 orang untuk menerima hadiah berupa.......


Pekej 3D scan still and video berserta VCD!!!
contoh hasil kerja boleh jenguk di blog malaysian sonographer

p/s: penyertaan yang LENGKAP sahaja akan diadili!!

5 comments:

Momma Mia said...

Salam mama azfal, kalo tak proggy boleh join gak ke?? baru jer lepas bersalin

mamaafzal said...

alamak...sayangnya..takpe boleh, kita kasi hadiah lain...;o)

mamanajwanajla said...

nak joinggg gakksss!! aku tak pegnen...aku nak masuk tp aku nak hadiah langsir glam percuma utk satu umah....wakakakak

mamaafzal said...

mamanajwanajla: mu memang over!

Anonymous said...

ala..melepassss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...