Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Saturday, March 5, 2011

Melepas Lah Lagi- Beastly

Last week, masa mama tgah busy pegi assist customer, mama terbukalah Gmail yg dah jarang dibuka since tak berapa aktif blogging ni. Ternampak invitation ke Beastly Premier Screening! Yahuuuuuu!
Tapi tetiba pulak, doktor panggil assist dia buat scan. Lepas tu, abis scan cepat2 lah mama nak confirm. Tengok2 dah ditutup 5 minit lepas and bila call, nuffnang dah bagi tiket kat blogger lain...Sedihnye....huhu...
Nak sangat tengok citer tu dgn hubby......Tapi takpe lah.maybe bukan rezeki mama. And maybe blogger yg dpt tu dah rezeki dia...Takpe lah....Tapi bila cuba lain2 contest for other movies, tak dapat lah pulak...Hmmm....Sabar.....:o)


2 comments:

ummiprincesses said...

kesian mama. actually, beastly tu cerita apa erk?!...hehehee

mamaafzal said...

eleh..crite loving2 la sempena valentine.tp pasal mamat ensem lagi kaya tetiba jd muka hodoh mcm beast.tapi vanessa hudgens still boleh suka this guy...itu je...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...