Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Saturday, March 5, 2011

NOKIA E7

Wahhh!!!! Cantiknye! Cantik kan?? Dengan body yg licin dan menarik. Qwerty keypad and 8MP camera! All in one yg amat menarik hati mama....Tapi reganya tak pasti pulak. Yg pastinya, kita boleh sambung ke TV untuk view photos or video yg kita amik. Ni kira wish list mama bila dapat bonus nantilah ye..hehe

6 comments:

ummiprincesses said...

mama...nokia ni memang cantik.tapi ummi tak berapa bekenan dengan kamera nye...hehee...sebab besar macam mana pun pixel camera nye,gamba tak secantik SonyEriccson. superb. maklum le minat gadget kan. tapi bentuk nye memang stylist.rege nye..tak pasti le berapa tapi nokia ni cepat turun harga nye.

mamaafzal said...

itu le kelemahan nokia. kamera mesti kalah dgn sony ericson and LG...:o) rega?rm1980...

azwan khairul said...

hee mna2 pon boleh...

mamaafzal said...

:) yup.byk duit mana2 pon buleh..tak byk duit kena survey bebetul..hehe

ummiprincesses said...

mama, bebaru ni ummi ada tengok demo set E7 ni.cantik.besar nye macam samsung galaxy s.nipis & screen besar..best best best...:P

mamaafzal said...

skang tgah promo kat low yatt...pegi semalam tapi tak gi try pun.gi beli gps murah!! papago 6 inch dapat RM490!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...