Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Sunday, April 24, 2011

I Met Prince William In Person!!!!

Hahaha! Poyo je kan tajuk mama kat atas nun? Takde apa, sekadar nak bercerita masa mama ke Scotland 6 years ago....

Masa tu mama muda dan bujang trang tang tang lagik.... Pi sana menghabihkan duit simpanan... So, masa kat sana, mama tak lepaskan peluang untuk pergi Loch Ness, Scotland. Korang pernah dengar Loch Ness? Ala, yang konon2 ada Nessie tu... Takpe lenkali mama cerita. So, masa mama tengah tunggu bot datang, mama dok videocamwhoring ler sekeliling pier tu...Sekali, mama tertangkap gambar mamat ni. Mama punye le excited sebab mama ingat dia Prince William...! Mama ni dah la peminat Prince William dari kecik lagik...Klaka ko! Takkan la Prince William keje part time kat pier plak kan...Nak tengok gambar dia??







Haaa? Ensem tak?maybe sekarang dah separuh botak cam William tuh..kehkehkeh! Ala, ni kenakalan masa tak cukup umur lagik...En Ayah sedia paham perangai mama...

2 comments:

Firdnurjue said...

prince william???aishhh ensem2...da nak kawin da jumaat nie...huuuuuuuuuuuu

mamaafzal said...

itu la...tapi tak kesah lah nak kawin sebab dah botak..kalau masa hensem mcm muda2 dulu, harus mama rasa jeles dgn kate middleton..ahaks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...