Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Tuesday, May 17, 2011

Hadiah Untuk Mama! Alhamdulillah Syukur...:o)


Dah lama tak post anything in my blog. Hari ni mama cuti sambil ditemani Afzal. En Ayah kena kerja. Takpelah, mencari rezeki yang halal...:o)

Mama takde apa nak membebel, cuma nak memanjatkan rasa syukur di atas khabar2 gembira sempena hari ibu, hari bapa, hari guru..:o)

1) En Ayah dapat anugerah pekerja cemerlang untuk tahun 2010. Alhamdulillah, abang deserve it!

2) Afzal dah mula pandai bercakap, dia lambat sikit bercakap maybe sebab terlalu lasak dan kurang fokus. Sekarang dah pandai bila suruh buat kerja sikit "Oh, man....." pernah dengar???Tak pernah dengar pi tengok citer Dora, korang akan dengar frasa tu...:o)

3)mama dah confirm kat tempat baru.Alhamdulillah....


4) En Ayah dapat bonus! kuikuikui! apalagi, Ayah dapat bonus, kira mama pun dapat bonus le ye tak?

Jadi, sekarang banyak menda positif yang mama lalui, mama rasa bersyukur dan akan cuba untuk kekalkan aura positif ni. Sebab bila kita kekal dalam aura yang positif, lebih banyak perkara yg baik2 akan berlaku pada kita...InsyaAllah....
Kita merancang, Allah SWT yang menentukan...

chewah, macam Adam dalam Nur Kasih plak...chiow!

opps: terjumpa gambar ni....betul isteri org ada intan berlian, isteri abang yang ni ada abang di sisi dah cukup..:o) (bersyukur atas apa yg Allah SWT kurniakan-pesanan untuk diri mama sendiri supaya sentiasa dalam keadaan Redha dan bersyukur...)

credit: google images

7 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tumpang gembira dengar kegembiraan awak

tehzaihan said...

Tahniah buat mama & En Ayah.Lepas ni tak bole la lagi nak sewenang2 nak buat apa bila afzal dah pandai bercakap.

zaidah said...

alhamdulillah....gembira jugak.....tahniah

mamaafzal said...

baby(mama amana & arief): terima kasih :o)

mamaafzal said...

teh zaihan: terima kasih...ye la, dah pandai cakap mesti pandai mengomen atau tanya..mama buat apa? ayah buat apa? ayah nak pi mana? sure itu yg dok tanya nya..:o)

mamaafzal said...

zaidah: terima kasih banyak2x..:o)

wan nurul hezrina said...

bahagia jugak mendengarnya...tahniah=)nurul follow semula sb guna author baru=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...