Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Wednesday, November 3, 2010

Kerja Kosong- IT Support

kat tempat mama kerja sekarang, ada jawatan kosong IT support Junior and Senior
If any of you yang berkaliber, berpengalaman dengan personaliti yang menarik,
sila lah mencuba nasib anda...
Macamana? korang pi website abex medical system,
cari email HRD and send resume korang

Sori tak dapat nak bagi email address tu. Mama tak ingat and berukbeng ini sungguhla slow utk mama cek kalau2 mama ada simpan lagi email address dlm yahoo mama. So, korang cek la sendiri kat website tu. mesti adanya. Cepat! 

psttt...gaji kat sini best tau! ahaks!

4 comments:

ctmah said...

salam..thanks for ur info.saya nak mencuba nasiblah :D

Mama Zara said...

nk cuba nasib juga ni :)

Jiha said...

kata mana lokasi tmpt keje mama ni?

mamaafzal said...

cuba jgn tak cuba.keje kat sini so far mama rasa best environmentnya.

jiha@ kat shah alam sek 26

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...