Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Saturday, November 27, 2010

Afzal Hilang???

Ya Allah....Ni la yang mama risaukan. Budak Afzal ni tahap tak takut org. Semalam, mama bawak pi dinner since ayah takde, mama makan kat luar jek. Tapi Afzal ni, sesampai je jusco, dia tak mau makan. Nak main je. Perut mama kemain berkeroncong. Ikut jela.. Tapi sekali tu, mama tak tahan. Mama ajak dia pi beli roti. masa mama nak bayar dlm 5 minit je, dia dah hilang. Berlari sambil nagis la mama ni pusing satiu jusco. Rupa2nya, dia tolak kiddie car ke receptionist semula. Pastu guard pegang dia takut hilang. Mama rasa nak gugur jantung ni. Alhamdulillah semua selamat. Tapi my new lesson, mama takkan bawak dia pi jln2 selagi ayah takde....sekian...

2 comments:

Cery said...

berdebar kan? tu aaa.. saya haritu kat jusco sunway...mcm tu gak..saya dah turun escalaltor..skali anak saya faiz.. tak turun..dia belakang dia tak nampak saya turun...dok nampak ekdai lain...saya dah turun..dah taklih patah balik.. cepat2 lari..naik balike calator..naik2..dia dah takde..rupanya dia lari ke depan cari saya.. muke dah nak nangis..saya lagi la..rasa nak gugur jantung.. ..lepas ni rasa nak ikat dia kat pinggang..heheheh..risauuu

mamaafzal said...

itu la pasal.akak lepas ni tak mo dah bawak dia jln2 kalau ayah takde. budak ni manja sgt ng akak jd kalau marah pun dia tak tau dia kena marah...huu...masa hari tu, bila tgok dia kena dukung dek guard jusco rasa nak pengsan dah...tobatttt mama tak bwak afzal lagikk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...