Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Wednesday, November 17, 2010

New Friends, Training, Makan2, Goodbye~

Seminggu ni, mama banyak belajar and make new friends. Seronok jugak walaupun dalam hati ada rasa rindu untuk scan fetus ni. Tapi mama cuba sesuaikan diri dan belajar secepat mungkin. Kerja ni tak terlalu berat buat masa ni. Mama rasa kerja ni yang paling mama kuat makan. Pastu free pulak tu. Our senior belanja kaw2 punye. Panmour, KFC, Pizza Hut, Briyani, Italian Food. Dasyat tak? Daripada turun 1 kg, dah naik 2 kg.kihkih...apalagi, balik tadi mama pun panjat le tangga dr ting 5 ke ting seploh. Risau beb, tadi mama entertain Carla (sila baca post sebelum ni yek..hehe). Jess nak bawak dia pi makan seafood kat airport subang. 
Mulanya tanak ikut tapi Jess cakap kat situ ramai Malay makan. Ok lah. Hmm...awal2 lagi mama cakap kt En Ayah, malam takyah beli sbab mama nak diet. Last2 tukaq plan, mama pi makan seafood dgn Carla and other colleagues (tapi mama dh mintak kebenaran utk balik lewat dr En Ayah~kebenaran suami ni penting okay!)
Tapi yang bagusnya, Carla tak minum so, mama rasa amatlah selesa dgn makcik ni.
Sebenarnye byk gambar nak tunjuk kat korang tapi dgn berukbeng ni mama rasa later la mama upload some pics (mcm2 gambar nak upload utk share ng korang...tungguuu~). 
Sebelum berpisah tadi, mama bagi sesuatu kat Carla. Mama beli balik keje smalam. Berpusing kat BMC tapi cuma ada satu kiut miut je. Yang penting dia happy. Carla happy sebab sesuatu tu ada tulis malaysia and ada beberapa gamba tourist spot yg fames kat sini. Mama happy dpt bagi sesuatu sebagai tanda penghargaan mama sebab dia betul2 care about me ( siap bagi basic on cardiac ultrasound utk mama baca dan belajar. niceee kan?)

Anyway, anyhow, still hoping that our senior will have a GOOD reason to make her come back here again sebab banyak lagi mama nak belajar dgn dia.
Thanks Carla. It is nice knowing you and I learn a lot from you!
Till we meet again
Have a nice trip back to Netherland!

2 comments:

Bee @ honeyvsbee said...

haa mama cpt upload gamborr...

mamaafzal said...

tungguuuu..........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...