Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Friday, December 31, 2010

Elia Kekasih Khairul Fahmi?

Dalam dok busy melayan kerenah Afzal yang tak leh tido ni, mama sempat jugak la berblogwalking.
Tetiba tersangkut kat setengah jam dok baca
cerita cinta Penjaga Gol Team Malaysia kita ni...

Wahhh...jangan tak tau.Si Apex suda berpunya ye..
So, kepada mana2 wanita out there yg tergila2kan mamat berwajah Korea ni,
calm down ye..
Awek Apex ni blogger jugak.Dalam masa setengah jam mama baca entry2 dia, dah 20 orang follow blognya..
Dasyat kan?
sekarang follower dia dah pun 4828. MAsa mama buka tadi dalam 47++.

Cerita dia best jugak and harapan mama semoga kisah cinta Fahmielia ni 
berjaya ke jinjang pelamin...
Nampak sesuai je...

Nak kenali Fahmielia lebih dekat?
jom klik


5 comments:

nunui Joe said...

dah tgk da blog dia smlm..
smoga mereka bahagia selalu.
eehehehe..

mamaafzal said...

kann?hehe..

NARDtheNERD said...

semoga jodoh depa berpanjangan hendaknyee.

:)

Mawar Merah said...

Mesti rmai yg keciwa Apex sudah berpunya. huhu

mamaafzal said...

haah kann?kat facebook, anak2 dara berebut sakan..teringat masa bebudak dulu berebutkan nick carter..ahaks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...