Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Sunday, December 19, 2010

Juara Bowling Kategori Wanita? Macam tak cayeee.....


Korang tau tak? Hari ni, mama dengan penuh semangat waja pi pertandingan bowling persatuan keluarga Bakti kat Plaza Alam Sentral.
 Of course my lovely angel terpaksa di hantar ke rumah nenek kesayangannya di Klang.
Bukan apa, mamat ni suka angkut bola bowling and baling kat lane. Perasan pandai main bowling la...apa lagikk...
So, dapatlah mama main dengan penuh fokus!
Point kali ni ok la. Tapi agak menurun daripada pencapaian mama masa pertandingan antara fakulti perubatan. itu pun dah lama. Mama dah jarang main sebab tak sempat. 
Akhirnya, korang tau, kira terbalas jugak rindu nak masuk pertandingan bowling yang sekian lama terpendam...

Mama berjaya sebagai pemain wanita terbaik!

Fuyyohhhhh! Tergelak besar sebab mama dah sikit frust dengan 3rd game mama yg tak berapa menjadik.
Tapi, yg penting hati happy dan Alhamdulillah...sebab ni aktiviti persatuan keluarga sebelah husband mama.
Persatuan Bakti ni memang aktif and mama suka bila bergaul dengan diorg. Ramai di kalangan diorg ni kira berjaya samada street smart or book smart. tapi bila beraktiviti, semua sama level. peramah and tak kekok bila bersama2. Harapnya, next time ada lagik aktiviti yg menarik macam ni ye Mak Long?

5 comments:

hans said...

wow
congrats menang
nih sah hebat nih


P/S : Misteri Danella : "Danella Cakap Dengan Siapa?"

mizujusoh said...

tak hebatlah...maybe ramai yg sama level mcm saya.just got lucky i guess...Alhamdulillah...:o)

Yana said...

congratulations!

ANATI SOKI said...

main bolong best!!! hehehe.. mencabar kemmpuan kita untuk dptkan score yg lbih tinggi. ehhehehe

wan nurul hezrina abd halim said...

wah lama tak pegi bowling.suka gak main tapi tak terorpun banyak pin rongak2.hehe..tahniah beb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...