Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Saturday, December 18, 2010

What's For Lunch?

Hmm...pagi tadi mama ajak ayah pi taman. Ingatkan nak jogging but ended up mama memfolo buntut afzal jalan2 merata termasuk kejar burung. Takpelah, next monday mama out station so, kena spend masa dgan dia supaya tak meragam bila balik dari Johor nanti. Then hmm....memandangkan ada macam2 dalam peti ais and most probably next week, takkan masak sebab balik lambat and outstation, mama nak masak special untuk my lovely boys. So, mama cuba create one new menu. Tak le pandai no...biasa je....

Mama namakan sebagai "Cream Cheese Sauce Salmon with Butter Mushroom Rice".....Ok ke namanye?
Mama dapat idea nak masak ni bila ayah cakap, cubalah buat create new menu yang sihat dan bagus untuk Afzal...Of course bagus untuk ayah jugalah...So, inilah rupenye...idokle menarik tapi sedap sampai licin la kami makan. Afzal takle licin sebab mama ter bagi adult portion kat dia.Excited sgt mama ni gamaknye...

6 comments:

Shaheila Malek said...

sodapnya tgk..nama nye pun pnjg sgt..hehe

Eazy Izzuddin said...

sedapnyer..
;)

Cempakamelati said...

Hmmm sedap tu..ada cendawan, saya suka cendawan.

mamaafzal said...

shaheila: panjangkan? biasala chef amatur create..hehe

mamaafzal said...

eazy: musti la sodap...nak bagi anak dan suami makan kan...:o)

mamaafzal said...

cempakamelati: yup, boleh geng le kiter...cendawan yummy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...