Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Tuesday, January 11, 2011

Ana Rafali Menang AJL 2010?

Betul ke tajuk di atas tu? 
of course lah betul sebab mama baca dlm paper.
mama tak tgok pun AJL sebab tak berapa layan sgt lagu2 sekarang ni kecuali lagu2 lama
Celine Dion dan Siti Nurhaliza.
Dulu mama suka la tengok sebab artis pujaan mama confirm menang punye.
Tapi seingat mama sejak Siti Nurhaliza cakap tak nak bertanding
sebab nak bagi can artis baru, mama dah tak berapa tengok dah.
Lagi pulak pengacara sekarang tak best macam Salih Yaakub dan akak
Ogy Ahmad Daud kita.
Lawak diorg kelassss!
Kalau tengok FBI dgn Elly buat lawak suam2 kuku tu, bukan tersenyum tapi
makin berkerut sebab tak tau bila nak gelak.. :o(
Ok 
berbalik kepada Ana Rafali,
Tahniah untuknya.
Walaupun tak tgok show dia, 
tapi rasanya baguslah kot sampai dinobatkan
Juara Lagu tahun 2010.
Rezeki murah...

Agaknya, bila mama nak merasa dapat hadiah duit cash ni?
korang doakan mama dapat dr contest petronas jadi le...
Pengguna setia Petronas nih...

4 comments:

Ein Auzai'y said...

hahahaha..betul tue ....duit sebanyak tue.....

mamaafzal said...

beessstttt kalau dpt. confirm settle PTPTN tu...haha

www.bloger.com said...

Tepung Porang/ Konjac
Harga: 250/kg
saudara yg terhormat

Kami adalah salah satu produsen bubuk konjak kering di Indonesia. kami bisa memberikan harga compatative, pasokan reguler, kualitas produk alami sebagai spesifikasi pembeli per.

produck

Warna putih gading = , putih Cahaya
Glukomanan ( kering) = > 90%
Viskositas ( 1 Solusi% ) = > 35000 DPL
ID tingkat 1% = 7
% Moisture =

www.bloger.com said...

tepung porang ( konjac powder )
Harga: 250/kg
saudara yg terhormat

Kami adalah salah satu produsen bubuk konjak kering di Indonesia. kami bisa memberikan harga compatative, pasokan reguler, kualitas produk alami sebagai spesifikasi pembeli per.

produck

Warna putih gading = , putih Cahaya
Glukomanan ( kering) = > 90%
Viskositas ( 1 Solusi% ) = > 35000 DPL
ID tingkat 1% = 7
% Moisture =
mr. lukman pone: +6281335058489
imail : alife_kjc09@yahoo.co.id

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...