Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Thursday, January 20, 2011

What To Do?

Sekarang mama tak boleh tido mengenangkan sepupu mama yang terlantar kat spital Kuantan. 
Dia ada SLE so sekarang dah effect kidney.
Dah la tu, anak2 dia kecik2 lagi.Kesian bila pikirkan masa depan anak2 dengan ayahnya sakit kat spital.
Chances untuk kembali sembuh 100% is very low memandangkan kedua2 buah pinggang dah rosak. Walaupun mama tak rapat dgnnya, tapi mama sentiasa ingat jasa baik mak dia membantu mama dan adik beradik dari segi kewangan masa masing2 masuk U.

Masalahnya, mama tak dapat nak balik.
Bukan tanak balik tapi, mama kepenatan baru abis meeting and training. Tambah pula this Friday kena buat preparation untuk Post Sales Training untuk customer next week di luar daerah. Meaning I have to travel by car. Penat!

Dengan Afzal yg tak sembuh2 lagi luka dagu dia tu sebab semalam luka tu terbuka balik sebab dia lasak sangat..Kids....
Sekarang sejak mama cakap kat Ayah nak plan pregnant this year, budak ni nampak manja terlebih pulak.
Terasa penat kadang2 nak melayan kemanjaan anak bujang sorang ni.
Maka hasrat utk pregnant lagi this year maybe terpaksa di bawa ke tahun depan je lah...Tengok le cemana...hehe..

Pening tak korang rasa apa yg bermain kat kepala mama sekarang?

P/s: Sekarang budak comel yg dagu terbelah tu tanak tido lagi. Sedang merengek2 cuba sangkut towel mandi dia kat kerusi...HAHA! LAYANNNNN! Zasssss!

2 comments:

Ein Auzai'y said...

tak pa...sentiasa lah berdoa untuk sepupu..tak melawat tak pa tapi sentiasa mendoakannya...insyallah....

mamaafzal said...

Sentiasa berdoa supaya boleh sembuh untuk anak2 dia yg still kecik2 lagi...:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...