Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Monday, September 6, 2010

Alhamdulillah...Berjaya Interview...

Pagi tadi mama pi interview kat (nama company dirahsiakan). Interview berjalan lancar. Yang seronoknya, interviewer tu boss nye sendiri, Mr Teoh. Baik orangnya and very casual. So, lebih kepada berborak la. Habis interview terus dia tanya so, macamana? boleh? Are you happy with the salary offered? (of course tapi takde la mama nak menggeletis melompat kegembiraan) cover macho la sket..Mama cakap nak fikrkan dulu tapi akan bagi jawapan secepat mungkin sebelum raya. Apalagi, keluar je terus call Mr Hubby,Kak Anson & Kak Long (Pu3 Lagenda). Alhamdulillah rezeki anak di bulan puasa. Malam ni, mama nak belanja Mr Hubby and afzal makan apa yang diorang suka la...Mama rasa la..Papa john la tu (faveret Mr Hubby) sempena kejayaan mama mendapat position yang mama teringin nak apply dari dulu tapi tak penah berani cuba.Gaji?? ish..rahsia la...yang penting sedap telinga mendengar sedap lagi tangan yang menerima.Ye dak? Apa2 pun korang doakan ye kejayaan dan kebahagiaan mama dalam menempuh dunia pekerjaan baru. InsyaAllah Nov ni la kot...

6 comments:

Mia Liana said...

semoga berjaya...

kakyong said...

tahniah..

ummiprincesses said...

tahniah mama afzal..dah p tempat baru jangan lupe kami di tempat lama.

Afiefah Safieni said...

alhamdulillah ...
eh nanti dpat gaji..boley la belanja makan =)

Afiefah Safieni said...

alhamdulillah ...
eh nanti dpat gaji..boley la belanja makan =)

mamaafzal said...

Korang: Thanks!

ummiprincess: insyaAllah selagi org hukm tak lupa saya...:o)

Afiefah: no problem...:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...