Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Saturday, September 4, 2010

Jalan-Jalan Shopping Raya @ Jalan TAR

Ni last week punye cerita. Mama and kawan2 sonographer mama pi shopping raya kat Masjid Jamek & Jalan TAR. Kemain lagi kitorang berjalan dalam keadaan berpuasa...Huish...Murah!Murah!

First time mama datang time orang solat Jumaat. Terkujat jugak bila hampir terlanggar orang tengah ready nak solat. Patutlah tetiba kedai tutup...

Kitorang pun lari ke Jalan TAR supaya tak ganggu orang nak solat. Hormatilah mereka...Tengok, ramai kan?masa ni mama dah pewaiii dah...


Haa..Ni lah kawan2 mama yang tolong mama pilihkan baju dan tudung raya...


Murahkan? Tapi murah2 pun kena beringat...Kang lepas raya nganga takde duit...
Dah pun habis shopping. Mama berjaya berbelanja dengan berhemah. Tudung raya untuk cik (mak mama), kerongsang untuk cik, baju kurung cotton, tudung dan kerongsang cute untuk mama...Afzal and Ayah kita beli kendian sebab masa tak cukup. Mama ni ponteng evening call beb! Mampus!

6 comments:

aibaks said...

wah... jalan2 kat jln tar yer? aibaks jalan2 kat blog je.. ehe..

selamat bershopping n selamat hari raya!

Iman's Umi said...

Syoknya shopping raya...rugi x join!

mamaafzal said...

aibaks: selamat hari raya jugak! moh le dtg beraya di kuantan..:o)

Iman's umi: rugi tak join...len kali bleh join ye..:o)

Nur Misnan said...

salam..
esok baru plan nak kesana..
mesti sesak coz sabtu..

malam jalan TAR ni diorang tutup pukul berapa? tahu tak?
rasanya nak pegi lepas terawikh.. tak panas

DaHLia said...

erk memang kat Masjid Jamek tu, sampai keluar gitu? kenapalah gerai dibenarkan duk situ..huu

mama afzal said...

nur misnan: ta sure tutup pukul bper.tp sabtu memang jam lah.

dahlia: yg bgausnya, diorg paham and tutup kedai sepanjang solat jumaat..:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...