Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Friday, September 3, 2010

Restoran Cerana

Ni kira hampir basi la jugak. Tapi ni baru mama free untuk berkongsi cerita berbuka puasa dengan family di Restoran Cerana.
family mama besar. Ni pun baru separuh je. Ada yang kerja and ada yang kat Kuantan. So, takleh le join. Yang mana ada je. Ni meja yang mama duduk.Meja lagi satu takde gambar yang clear untuk di share kat sini...
Punye la ramai berpusu-pusu amik makanan. Biasalah time lapar sume nak taruk dalam pinggan...

Tapi mama makan tak banyak. Nasi kat atas ni dengan sup ekor. Mama kan tengah diet....

Nah ko...penuh atas meja...Itu anak2 sedara mama punya selera. Orang posa la katakan...
Aicheh, air oren ngan teh tarik pun nak tayang. Sedap ni! (model sambilan kat belakang tu anak sedara sulung mama)
Haa...Thanks to my sis. Banyak duit dia, Dia blanja kitorang sume..Kitorang datang bawak perut kosong je.

Tengok si comot Afzal. Kalahkan orang posa.Aiskrim tu dia rembat Abg Boboy punya. Terkulat2 abang tu. Terpaksalah mama gi beli aiskrim baru utk abang Boboy. Eh, Sama plak rambut Afzal ngan Bapak...Kira korang dah geng la ye?

Berapa satu kepala buffet kat sini?? RM45 untuk dewasa and RM25 untuk bebudak kecuali Afzal (tak sunat lagi takyah bayar..kehkehkeh..)

2 comments:

Iman's Umi said...

Bestnya...ha Mamma, tu thp diet, klu x diet byk mana gamaknya ye! Hehehe, murah rezeki tukang belanja.

mamaafzal said...

haha..tu la tu...haah semoga murah rezzeki panjang umur dan cepat dapat jodoh la hendaknya...Amin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...