Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Wednesday, September 8, 2010

Print Screen. Baru tau ke?

Hahaha! Hari ni entry yang biol sikit sebab tinggal mama je yang kerja. Kawan2 kecoh setaman dah pun start bercuti. Hari ni mama nak cerita pasal kejayaan mama dalam memprint screen. Mama dah agak korang mesti gelak guling2 punye. Walaupun mama blogger tapi mama jenis belaja sendiri. Try and error. Sampailah bab print screen. Tengok korang print screen mama pun nak cuba. Tapi tak tanya orang dulu, pepandai sendiri. Nampak button print screen kat keyboard, mama tekan. Tunggu kat seminit takde apa pun jadi...Ish..rosak kot keyboard nih. Tapi lepas tu dah lupa dah pasal print screen. Tetiba, last week mama and kakak mama (Pu3Lagenda) borak pasal blog. Tanya dia mcmana sebab dia programmer kat RTM. Dia cakap ko tak tau ke? la..senang je tu...tekan print screen pas tu pegi lah paste kat word. Lerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................semudah tu je ke? Patut la kat seminit mama tunggu takde apa2 kuar...Kalau tunggu sejam pun takde selagi tak paste kat word cek kak oiiii! Aduss! Mama dok ajar orang wat blog tapi print screen haram tak tahu. Memang tak tau....Tadi mama try, HAHAHA tergelak besar dalam hati mama mengenangkan betapa naifnye mama dalam bab komputer nih...

3 comments:

nur said...

a a .. lepas baca ni baru tau.. hehe.. btw tq share

Melati Qistyna's Mummy said...

hehe, xper... sehari selembar benang, lama2 menjadi kain :) tahniah2

aku_gayahspears said...

hihiihi... Gayah pon baru tau hal nih akak c(: thnk 4 sahring (^_~)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...