Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Friday, August 20, 2010

Dah Settle Bab Interview BP....


Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar. BP dah lepas. Tunggu from another company pulak. Interview hari ni memang best sebab apa, sampai2 je tersedia sebijik parking untuk mama. Betul2 depan BP Healthcare tu. Tapi tunggu punyalah lama sampai mama tertidur. Kalau bukan time posa lama dah mama melepak kat kedai mamak layan teh tarik ngan roti telur. Apakan daya...Dugaan tu bulan posa2 nih...Masa interview tadi, interviewer tu berkenan pulak dengan experience mama dalam cytogenetics. So, dia kalau boleh nak mama buat kerja multitasking la. Well, tengoklah nasib ye dak? Ni pun belum tentu lagi sebab experience mama dalam O&G ultrasound. Tapi sonographer yang dia nak kena boleh buat semua..general... Abdomen kenalah belajar dulu....Gaji?? Ermm..susah jugak nak dapat apa yang kita nak. Tapi kenalah jual experience yang ada. Itu pun belum finalised sebab next week, there will be a second interview. Agak2 ok ke ha?

image source: http://www.acetheinterview.com/interview/

2 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

insya alalh..doa banayk2 semoga dipermudahkan..lagi2 bulan posa..kalau dapat keja tue bagitau tau!!!

mamaafzal said...

ok...:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...