Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Tuesday, August 3, 2010

Afzal Muntah2...

Sabtu lepas, maybe sebab penat sangat Afzal tido awal. dari petang sampai ke pukul 10-11mlm baru bangun. Maybe sebab hujan and cuaca sejuk. Tapi bila dah bangun tak mau makan pulak...Tetiba je muntah. Ingatkan tercekik pasta tapi mama belum suap lagi. Start daripada tu la, dia termuntah2 setiap kali makan atau minum. Habis tilam, carpet towel semua kena muntah dia. Sian Afzal lembik dah mama tengok. Ingatkan esok jadi ok. Bangun pagi tu, mama bagi roti and nutrigen. Elok je makan tapi habis je, semua tu keluar. Dia minum je. Mama bagi air ribena. Tapi apakan daya, air tu jugak keluar mcm paip. What's wrong with you? Mama and ayah bawak pi jumpa pakar tapi dia cakap takde apa2. Kat dalam  kereta, afzal muntah kat atas mama, lepas tu masa mama pi beli sarapan, Afzal muntah kat atas ayah pulak. Kain towel mandi pun tak dapat tampung. Banyak gila lah tu! Hmm... Tapi hari ni dah ok...

4 comments:

IMAN'S UMI said...

Siannya Afzal, dh sihat tu mkn byk2 ek, cpt besar.

mamaafzal said...

haah...takdenye...makan sikit je...main je lebih..yg makan byk mama dia...hehe

IMAN'S UMI said...

Samala ngan Iman, sblm ni sgt gembira tgk dia mkn nasi, skrg 2 mulut je, pastu main. Jgn jd kurus sgt dah la ek...risau plak anak xnk mkn kn?

mamaafzal said...

memang sangat risau...lagi plak kalau nenek dok tanya, afzal tak makan ke...hihi...malu ar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...