Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Tuesday, August 24, 2010

Tu Bukan Mama la....

Peristiwa ni masa kitorang nak pergi beli barang dapur. Masa tu kat parking kat umah la....Ayah yang tengah dukung Afzal cuba nak letakkan dia kat kiddie car seat and mama pulak dah masuk kete. Tetiba dia boleh pulak tunjuk kat kete sebelah sambil cakap "mama...mama..." Ayah yang tengah pelik macam mana mama ada kat kete sebelah tu toleh le ke belakang. Korang nak tau apa yang Afzal nampak? Haa...sila la scroll ke bawah...

>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
Dia nampak......Gambar ORANG DENGAN PERUT BUNCIT!!!(korang tau kot maksud aku.takleh tulis kang kena saman) hish! satu "hint" kepada mama dan perut mama!
TIDAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ayah gelak macam nak pecah perut! Mama nekad pose ni mama mesti kurus dan slim kembali seperti dulu.....Berusahalah! Hmmph!

p/s: cerita di atas tiada kena mengena dengan sesapa dan tiada unsur penghinaan kepada mana2 pihak.

4 comments:

Iman's Umi said...

Laa...Afzal tgh ngantuk kot...sian mamanya

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hehe.. anak2 ne jujur

perasan tak ada iklan dalam klinik yg nurse tue tanya .."berapa bulan"
masukla perempuan2 prgnt sampai kat sorang lelaki yg perut dia mcm perempuan prgnt?
anak saya boleh cakap
"papa!!"

apak cikidong said...

bunc!!!! ekkekekek larik!

mamaafzal said...

hahaha!

iman's umi: takdenye ngantuk...dia kecik2 dah pandai loyar buruk.mencik!

baby: memang sangat jujur. kecik hati mama nih..

apak: kejarrrr!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...