Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Thursday, August 5, 2010

Orang Blogger, Dia Pun Nak Jadi Blogger Jugek...

Mama ada kawan sorang ni. Bila tengok blog mama dah ok, dia pun nak blogging gak. Mama happy sebab dapat ajak kawan buat sesuatu yang boleh membantu kawan2....Ye la, dia ni suka bisenes. so, melalui blog lagi senang nak build network. So, mama tolong la dia...Sejak dari hari tu, hidup mama tak penah kering gusi kat office ni dah. Asyik tergelak je. Bukan apa, kawan mama ni kurang pengalaman. Banyak yang nak kena tunjuk. Sampaikan nak buka blog dia sendirik pun dia tak tau. Gelabah! Ni mama taip kat sebelah dia je. Dia tak tau kot...Heheh!

3 comments:

Iman's Umi said...

Wah mama dh jd mentor la kiranya...tahniah2...cam sy awl2 dlu, ajar letak itu letak ini...

mamaafzal said...

hehe...saya jadi mentor tapi saya pun still merangkak belaja...hehe..belaja sendirik je..

fazilah said...

wow..tu aku la tu ko nk kutuk.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...