Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Tuesday, August 3, 2010

Posh76 GiveAway Anniversarry 2010

Dalam busy2 tu, sempat mama terbaca Posh76 punya GA. Slogan yang mama buat, ni lah:

"SAYA INGINKAN ANNIVERSARY saya disambut dengan penuh ceria untuk membangkitkan memori masa bercouple dulu2. Pergi berdating di Sunway Lagoon or Cameron Highland. Jalan2 pegang tangan sambil bermanja2 gitu bagaikan hero dan heroin cerita korea. Malam pulak sambut dengan suasana yang romantik dengan candle light dinner kat hotel, berpakaian ala2 Cinderella and Prince (anak tu confirm la tinggal kat nenek kan..hiks!) diiringi alunan lagu instrumental yang amat romantik dan disusuli tarian mat saleh yang sungguh awww!!!! Lepas tu....Apalagi aktiviti wajib untuk anniversary! :o)

my referral: blog owner sendirik
tag:  iman's umi

korang nak join jugak? jom klik sini

p/s: harap2lah hubby baca blog mama nih, kasi hint untuk our 3rd anniversary...hiks!

2 comments:

POSH76 said...

good job tapi u terlupa nak TAG one of the blogger dear...nanti relink balik bley..yang lain semua LULUS dgn cemerlang hehe..good luck

POSH76 said...

Ni baru ler lulus dgn cemerlang thanks yer & good luck...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...