Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Friday, August 20, 2010

Korang Perasan Tak??

Last month mama reg ads lain selain nuffnang. Kurang bijaknya tindakan mama ni menyebabkan iklan2 yang masuk berduyun2 tu dpt sikit je sebab dah dikira non executive.  Takde akalkan? Hubby cakap apsal tak baca policy?? Biasa la..mama ni buat dulu baru baca.  Pastu mulalah terkial2 padam iklan lain2 tu. Tapi tunggu2 tak jugak tukar status and mama perasan nuffnang xchange pun takde. Cek2 punye cek rupenya, mama tak delete n3 iklan dari company *tut* (dirahsiakan). Bila dah delete. Barulah nampak tenggelam timbul menda tuh...Fuh...Lega..Mama teringin gak nak dapat metered earning atau yang seangkatan denganya...(sebenarnye tak tau pun ape benda tu...sape boleh xplen. Angkat tangan!

4 comments:

iza said...

Metered earning tu bila dah tamat buffered earning.

mamaafzal said...

ooo..still tak paham...bila tamat buffered earning, apa jadik?

Mommy Pinky said...

Buffered earning tu kira xtra dr nuffnang,tak semua orang dpt. orng xyah klik pun duit masuk, just time dpt buffer tu kena rajin uptraffic kita la - maksudnya kena rajin blogwalking ajak orang dtg blog kita.
Baru la berbaloi2, sebelum buffer menjadi metered earning - duit dh xmsuk dh..huhuh

Kalau dpt buffered earning, iklan sentiasa keluar kat blog kita 24 jam :)

mamaafzal said...

oo..macam tu..tenkiu ek mummy pinky...baru la tau..:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...