Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Friday, July 23, 2010

Aduh...Bracess Punya Pasal...

Last Tuesday, mama pegi pasang ring  kat gigi mama. Ala untuk pasang bracess atau dlm bahasa melayunya pendakap gigi. Mula2 rasa ok. Tapi bila mengunyah makanan baru la rasa ketidakselesaannya. Sudahnya, pagi ni dah macam orang pelat bercakap. Mana taknya, lidah  dah luka tersangkut kat ring tu. Ni belum buat bonding lagi. Ntah apa la gayanya for the whole 2 years ahead ni...?

Macam ni ke mama nanti??? Tidak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

IMAN'S UMI said...

Mula2 je, lama2 ok la...cuma time mkn kari kena hati2, klu x nmpk cam gigi kuning sbb dia melekat kt bracess....bkn pglmn sy, dri crita kwn2.

mamaafzal said...

owh yeke....susah la nak raya sakan nanti...hehehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...