Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Monday, July 19, 2010

My Journey To Beautiful Body Part 1

Hari ni kali ketiga mama masuk Gym. Ala, bukan gym berbayar pun. gym untuk pegawai2 kat HUKM tu. Since dah join member, baiklah mama gunakan segala yang ada. Start Jumaat 2 minggu lepas. Mama set 1 jam atas treadmill. Then, Jumaat last week mama set 30 minit dengan speed 4.0. Alhamdulillah, badan rasa ringan and bertenaga untuk the whole weekend. Takde rasa nak tidur and lesu macam biasa. Since badan rasa segar je, mama pi gym lagi. Hari ni, lepas habis patient, mama masuk gym pukul 1.30 pm. Mama kat atas treadmill for 30 minutes with 4.9speed. Then buatlah exercise untuk kempiskan kebuncitan yang ada. Hmmm..best gila rasa badan ni. I've never been this fresh! Esok, maybe tak sempat pegi sebab ada appoinment ortodontik di KCKL. Takpe lusa masih ada..Chaiyok! Chaiyok!

6 comments:

IMAN'S UMI said...

Wah syoknya, nk join la, kt mana gym tu? Nape x ajak kita? Sekapal rupanya kita ni ye? Awk jbtn mana?

mamaafzal said...

yeke? jabatan O&G. jom2..esok kita nak gi lagik.kat sukmaria..

IMAN'S UMI said...

Laa..O&G ke...ala xleh la wak, kita sementara je, sukmaria kn utk pekerja tetapkn?

mamaafzal said...

asalkan pegawai...41 ke atas.sementara pun boleh la...

IMAN'S UMI said...

x bleh gak sbb bkn 41 pun, x tau gred ape...R.A xde gred. Sedih kn?!

mamaafzal said...

owh ye ke...takpe saya boleh bawak 2 guest. if u really interested, come join me everyday, 1.30pm.jum 1pm...tapi apa2, just shout me..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...