Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Monday, July 12, 2010

Kelakar Betul!

Semalam, lepas dah 3 hari dok rumah Kak Long. Ayah datang amik kitorang. Masa dah salam2 dengan semua orang, Afzal, pusing and babai kat semua orang and cakap 'lik lik'..Hahaha! agaknya dia nak sebut balik dulu tapi pelat. Tapi nampak bersemangat sangat dia bila tengok ayah datang. Kemain lagi nak lik lik. Makin hari makin besar mama nampak Afzal. Rasa macam baru je bersalinkan kamu..dah pun besar...

4 comments:

IMAN'S UMI said...

Tu la, rs cepat je anak besar...padahal ngeri melahirkn tu msh terbayang2 mcm bru je lps.

mamaafzal said...

ngeri tu satu...excited pun ada.teringat masa lepas keluar OT, tak bleh tido selagi tak dpt sentuh baby....

IMAN'S UMI said...

Oh yeke, sy tdo aje...ngantuk je, smpi kakak kejutkn suh try BF bby...bby lapar katanya.

mamaafzal said...

agaknya saya ni terlampau excited kot..12 jam in labour maunye tak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...