Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Wednesday, July 28, 2010

Mama rindu sangat kat Tok Ki....hwaa..

Malam tadi mama tido awal sebab terlampau penat dek kerja kat bilik scan yang melambak. Tu pun mama dah tolak dua kes detail scan ke hari ni. Maknanya, petang ni mama busy! Hmm...Dalam tidur semalam mama mimpi arwah Tokki (ayah mama la...). Mimpi masa dia masuk spital dulu. Dia dah koma. Masa mama cium2 pipi dia, doktor cakap dia dah pergi. Sama macam masa dia pergi dulu cuma keadaan mama dlm mimpi tak sama. Mama dulu kuat. Tapi dalam mimpi semalam mama menangis macam baby. Terisak2 sampai bila tersedar pun mama masih lagi terisak2 menangis. Nasib baik ayah tak sedar. Maybe sebab contest father figure tu kut. Mama terlalu fikirkan kebaikan Tokki. Rindu sangat nak peluk dia, cium pipi dia, berborak dengan dia masa mama muda2 remaja dulu. Semoga Arwah Tokki sihat di sana. Berada di kalangan hambaNya yang beriman dan bertaqwa kepadaNya. Amin...

2 comments:

IMAN'S UMI said...

Tersentuhnya...sy pn rindukan mereka kt sana, hanya ayat2 suci al-quran yg dpt disedekahkn kpd mereka.

mamaafzal said...

betul...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...