Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Friday, July 16, 2010

... Lucky Draw RASP ...

Buat kesekian kalinya saya masuk contest and lucky draw. harap2 bertuah la badan hendaknya...amin...



Syarat2nya adalah :-

1) Just copy paste gambar lucky draw tu ke blog uols...

2) Buat a simple entri kat blog uols pasal lucky draw ni or nak copy paste syarat2 nie pun ok je...

3) Tinggalkan komen kat entri ahkak ni bila dah settle steps 1 & 2 ...

4) Peserta tak semestinya follower pun, and tak perlu jadik follower i ....


5) Peserta haruslah mempunyai alamat di Malaysia ya.....

Tu je syarat2nya...sap sap soi.....tarikh tutup 28 Julai 2010, 12 tengahmalam. Nama pemenang lucky draw akan disiarkan pada 30 Julai 2010. Cabutan nama-nama pemenang yang bertuah akan dilakukan oleh SH. 3 pemenang akan dipilih...Keputusan adalah muktamad!
GOOD LUCK TO ALL!!!!

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...