Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Monday, July 26, 2010

ejaMaria GiveAway

Ni Giveaway yang seterusnya mama nak join. kalau dapat hadiah ni, Cantekkk!

ape nak kena buat?
1. kena la ambil dan tepek banner dan buat entry pasal GiveAway ini... di blog masing-masing

2. peserta yang layak menyertai giveaway ini hanya di dalam Malaysia...

3. kena jadi follower :) klu tak nak tak pe la... kecik ati sikit je...
(eh nnt mesti pilih follower sebagai pemenang... hehehehe)

4. Sila tinggalkan link diruangan komen apabila menyertai contest ini... karang macam mana Maria nak refer balik kan?


5. 5 pemenang bertuah akan dipilih dgn 2 cara... 2 org melalui hit no. bertuah... manakala 3 org lagi melalui cabutan bertuah (akan dicabut oleh Laila, Nayli & Luqman)

6. No. bertuah yang Maria kehendaki ialah 7008 dan juga 10078 - sesiapa yg dapat nombor ini sila print screen - dan email kpd Maria sebagai bukti :)

 7. Tarikh tutup sehingga 31hb. Julai 2010 atau sehingga mencapai hit no.10078 - mana-mana yang terdahulu :)

kawan2 nak join jugak? klik here

2 comments:

ejaMaria said...

wah... bertuah sungguh permintaan... macam mana nak pilih? dah katanya cabutan bertuah... :)
anyway TQ sbb sudi join... :)

mamaafzal said...

orang bertuah memang sentiasa buat permintaan bertuah.hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...