Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Monday, October 4, 2010

Masuk cepatttt....TTM buat LUCKY DRAW!!







Ini sticky post. Nak baca new post...scroll down yek...XOXO


TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!


INI HADIAHNYERR..

TENG TENG TENG!









Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.) 

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST(Tutorial utk sticky post klik SINI) di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.

korang pun nak join? klik sini

4 comments:

makcikrehan said...

salam mamaafzal, hihihihi... bersama-samalah kita mencoba naseb demi set corelle ittew kan...

salam perkenalan :)

mamaafzal said...

salam...betul tu...kita sama2 doakan ye...amin....

Danial Ikhwan Jaafar said...

oh, ni kena buat sticky post. biar post ni ada kat atas sekali sampai hari isnin ni. =)

MSMN said...

salam singgah pagi yang ceria..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...