Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Friday, October 1, 2010

Semalam yang suram...

Semalam terasa kesuraman. Kenapa ye? sebab mama nak berhenti kerja ke? ataupun sebab mama stress nak menguruskan hal2 berhenti ni? Atau pun mama terkedu masa scan patient pagi semalam. Ada perkara yang berlaku. Satu kes tu, mama rasa insaf bila satu patient yang datang ni, kedua2nya insan  istimewa. Tak boleh dengar dan bercakap. Tapi ada anak. Dia ada 3 org anak perempuan yang semuanya sihat. Nampak cara dia handle anak memang sangat penyayang. Tersentuh hati tengok diorg ni. Pastu diorg ni macam kita yang elok ni. Sentiasa tersenyum riang. Maybe happy bila tengok anak dalam kandungan. Tapi seingat mama, kebanyakan org yang mama scan mesti mcm moody sebab tunggu lama. Sekurang2nya melayan patient yang macam ni buat mama lebih bersemangat untuk scan patient seterusnya yang melambak.Mana taknya, sehari maam kena scan lebih 30 orang. Cuma Jumaat lebih relax sebab klinik cuma uantk family planning je. Apa2 pun mama happy sepanjang 4 tahun kerja di O&G PPUKM. Cuma nasib mama lebih cerah di tempat private dan mama akur....

3 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ohhhhhhh
pindah ke mana pula??

mamaafzal said...

ke private company...looking for a new environment..:o)

nur said...

semoga best suasana baru nanti..

ALL IN ONE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...