Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Wednesday, October 6, 2010

Malas Dah Nak Bercontest....

Sampai hari ni dah berpuluh dah contest yang mama join. Tapi kebanyakannya, bila mama cek balik takde result pun. Hmm, penat je join tapi takde result. Tak menang takpe sekurang-kurangnya kita dapat tengok para pemenang pun jadilah kan? So, mulai hari ni, mama dah nak kurangkan xtvt bercontest mama. Mama nak tumpukan sepenuh perhatian menjaga intipati blog mama supaya dapat tarik ramai peminat dan pembaca. 

Psstttt...Psstttt...Korang nak tau? Buffered earning mama dah banyak. Tapi takde la banyak macam korang...Banyak untuk mama yang baru dapat buffered earning nih. Alhamdulillah....

5 comments:

zuhanismohamed said...

congrat mama..memang banyak tu BE..hehe

Dhiaqiud said...

psst..tahniah dpt BE..sy ni x dpt2 lg..

Mata Hati said...

saya punya ada 3 jer..huhu

mamaafzal said...

tenkiu kawan2...

SYaMiLa said...

tahniah yea mama..sya punyer baru je dpt satu...he3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...