Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Thursday, October 14, 2010

Dah Nak Masuk era 30 an? Oh no...!

Next week mama is going to be 30! Cepat betul masa berlalu kan? Harapnye, future mama lebih cemerlang dan gemilang (cilok idea pak lah sikit). Tak tau nak sambut cemana...Ingat nak keluar 3 beranak pi bersuka ria sambil makan kek with no regret and pi makan2 the whole day without bother to cook. Masa ni lah nak malas2..I'm the Queen for the day kan? Agak2 apa ayah bagi birthday ni yek? Mama tak perlu lah hadiah fizikal yg mahal2. Kalau ayah bagi surprise celebration pun dah cuup menggembirakan hati mama ni...Pstt...Pstt...Ayah, sila baca Entry ni ye...Hehe

Hishhh! Haram nih!
Kahkahkah! bodoh tul!
Meriah sangat la pulak...
Ayah, tak dpt bagi Iphone 4, bagi kek ni pun mama dah hepi sangat!

Kemaruk Iphone tak habis lagi rupenye...hehe...Daaa!

image source: google images

14 comments:

Cery said...

samer la kita dah 30 dah..tp bulan 5 aritu.. ni artikel ttg tips kecantikan utk 30an http://everybodylovescery.blogspot.com/2010/09/tips-kesihatan-kecantikan-utk-wanita-30.html

DKosongLapan said...

kalo mike minggu depan masuk 30....maknenye awok ni lambat seminggu je leee...... awok 23 tu nanti....uhukss....dah masuk 3 siries kite ni yee!!!!

si biskut said...

have a nice 30's...

zaL_cdpx said...

lol !!! smuer kek cm hape2...., cm siot pn ader..haha

kek tengkorak satuuuuu ~

gdoupt_monster71 said...

tggu minggu dpn nak wish

CaDLyNN said...

happy birthday in advance! :)

Peminat Katie Holmes said...

haha, baru 30 maaaa...

mamaafzal said...

cery: tq!

mamaafzal said...

DKosongLapan:pandai awok teke birthday saye...:o)

mamaafzal said...

si biskut:tq....:o)

mamaafzal said...

zaL_cdpx:LOL! kannnn? kek tengorak? Nanti tanya tokey...oppss! takde stock...terpaksa tunggu next year gamoknye..hehe

mamaafzal said...

gdoupt_monster71: jgn lupe plak yek...hehe :o)

mamaafzal said...

CaDLyNN: owh...how sweet of u..tq!

mamaafzal said...

Peminat Katie Holmes: memang la baru 30..tapi once reach 30, it's like in a blink of eye, u turn 40...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...