Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Thursday, October 28, 2010

Takde Idea La Pulak

Hari ni mama berblogging awal sikit. 
broadband cuma laju pukul 3 pagi ke atas,
tapi, ada tapi nya...

Takde idea nak menaip apa untuk update blog
terpaksalah korang baca apa yg mama melalut

Eh, mama happy
nak tau nape?

hehe...

sebab Afzal dah improve wordpower dia
tadi dia dah pandai sebut remote

Hahaha! Happy tengok perkembangan dia

eh, ni bukan luarbiasa tau..

biasa je
cuma anak bujang mama ni
lambat dapat mulut
tertunggu2 mama nak berborak dgn dia
macam Mia Sara dlm cerita Adamaya
Kan ke pandai berceloteh tu...
Seronok kan kalau Afzal boleh macam tu
Mama ada kawan nak borak
itu pun kalau ikut mama
kalau ikut ayah, maknanya bercakap perkara yg perlu sahaja
tapi ok jugak,
jauh drp mengumpat...

ok lah, mama nak masuk tido
dah tak larat nak melalut panjang2..

Salam...:o)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...