Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Friday, October 8, 2010

Terima Kasih Jabatan O&G, PPUKM

Hari ni mama sedikit sendu tapi berjaya kontrol dan menghappykan diri. Tadi ada farewell lunch dari Fetomaternal Unit dan Jabatan O&G PPUKM sempena mama nak resign bulan ni. Tak sangka diorang manghargai perkhidmatan mama selama ni. Walaupun tak lama, tapi banyak kenangan manis bersama mereka. Kenangan pahit tak banyak dan mama tetap simpan sebagai pengajaran. Tapi Alhamdulillah, sejauh mana mama pergi, mama dapat persahabatan yang jujur dan utuh dari semua. 

Terima kasih semua, 
maaf kerana menangis tadi,
menangis bukan kerana sakit,
tapi menangis kerana
perlu meninggalkan kalian
tapi demi untuk terus maju
saya akur dengan perpisahan ini
semoga persahabatan terus kekal
semoga persahabatan terus utuh
semoga kemesraan terus terjalin
Walau dimana saya berada
saya tetap akan ingat O&G
paling saya ingat Fetomaternal Unit
Doakan kejayaan saya 
Walau di mana saya
Walau siapa saya
Walau apa saya lakukan
Kerana tak mungkin saya lupakan kalian
Sebab siapa saya sekarang
Adalah kerana kehadiran kalian dalam hidup saya
Terima kasih segalanya


Terima kasih segalanya....:o)

8 comments:

nur said...

berpisah ni mmg sedih
tapi.. untuk yg lebih baik..
ALL IN ONE

Iman's Umi said...

Mama last bulan ni ek, ada ms lg nk jumpa ni...sy last disember, dh la isnin ni member dh start keje tmpt baru...sy hrp sy pn dpt keje lain, nk buat anjakan paradigma gitu. Ada yg twrkn keje sini lg, x tau la cemana.

mamaafzal said...

nur: betul...

iman's umi: kat jobstreet byk iklan research scientist.

ummiprincesses said...

bila nak buat makan besar ni????

mamaafzal said...

ummiprincess: jumaat next week, jgn ponteng keje tau..hahaha! saya jamu kat bilik scan.menu??ermm...ntah...

ummiprincesses said...

ok ok...menu sedap2 le...hehe...

ainbudakbaek said...

saye student HUKM ni tapi blom posting kat ward O&G lagi. ngeeee. :D

mamaafzal said...

ainbudakbaek: yeke? tak sempat le keje sesama ek? apa2 pun all the best to u!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...