Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Friday, October 8, 2010

Thank You Mr Nuffnang!

Since Mr Nuffnang bermurah hati terhadap mama lately, mama nak buat entry pasal iklan yang diberi oleh nuffnang...

Air Asia.com
Kat sini ada banyak tawaran menarik serendah rm49 jek! Rugi tak tengok!

Citibank clear card
Ni pulak kredit kad. Mama pernah pakai clear card ni. Memang very easy. Siap ada tawaran menarik in term of rewards (korang memang suka free gifts kan?)
Haa...jangan tak tahu, jarang citibank nak bagi annual fee waiver.Kat sini ada.Apa lagi cepatlah apply satu!

Celcom Xpax with Blackberry
Ni untuk peminat blacberry. Dah murah sekarang...Student pun mampu especially student Diploma Teknologi Makmal Perubatan or nursing KKM. Mama dengar korang dpt biasiswa kan?heheh..Sesuai sangat utk yang tak banyak tipon luar. Beli ni guna Xpax prepaid. Tak penin kepala korang dan mak ayah korang tengok bil ujung bulan.Ye tak? Apa lagi for more infos, pi tengok sendirik kat atas!

Mekasih ye Mr Nuffnang. Hopefully rezeki mama lebih murah dan Mr Nuffnang jangan jemu bagi mama Buffered Earning ye?

3 comments:

alyrds said...

salam,

thanks visit my blog yag tak seberapa menarik indah gitu~...

anyhow congrats la slalu dpt buffered dr NN.. mesti masyuk bulan² kn....jelesssss....

bila la kite leh buat camtu yek...

aibaks said...

wa... mesti mamaafzal da byk dpt BE dari en nuffie kan? hehe..

mamaafzal said...

byk tu takde la.kan mama org baru dlm nuffnang. tapi harap kata2 korang jadi doa.amin...:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...