Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Tuesday, October 26, 2010

Terima Kasih!

Birthday mama dah pun berlalu. Terima kasih kepada en Ayah. 
Walaupun terpaksa berkursus hari tu, tapi mama tetap happy sebab En Ayah bagi hadiah surprise 
malam sebelum tu. Walaupun En Ayah cakap hadiah dia tak mahal, takpe. Hadiah tu diukur dari segi 
how thoughtful  you are. 
Ayah bagi handphone. Dia cakap, selalu sangat PDA mama tu abis bateri 
(biasalah, smartphone ni bukan tahan bateri sebab byk application kan..) so, dia belikan basic phone untuk back up. Sekurang2 nya mama tak kelam kabut bila byk travel once kerja di Abex next week.
 Terima kasih sangat2 sebab sentiasa peka dengan keperluan mama. 
Disebabkan En Ayah takde, terpaksalah mama dan Afzal je sambut birthday. 
Mama beli sepotong kek kat secret recipe, and makan slow2 sambil menikmati petang yang relax dgan Afzal (oh, Afzal tak relax ye...dia belasah iced choc dgn whipped cream and goes totally hyperactive! 
tanyalah pekerja Jusco BMC~)
. If only he could be with us kan? 
Takpe, masa banyak lagi. Maybe this week boleh celeb dengan en Ayah. 

5 comments:

fatin hanani said...

happy belated besday :)

fatin hanani said...

sweet sgt hsband akak :)
fatin tumpg gmbira :D

mamaafzal said...

fatin : thanks fatin :o)

win@momyShaneQeisha said...

so sweet ya, happy belated birthday ya. :)

mamaafzal said...

thank you dear..:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...