Jom Menabung Untuk Anak-anak!

I Support Breastfeeding!

Lilypie Breastfeeding tickers

nuffnang i like!

Menabung Demi Pendidikan!

Wednesday, October 13, 2010

Proton Inspira- Betul-Betul Bagus Ke?

image source: inspiranclub.com

Semua orang sibuk dengan kete baru ni. Tapi mama setakat ni masih setia dgan BLM mama dan yang akan dapat this week Viva mama (bukan ape, baru beli takkan nak jual ye tak..utang byk lagi tu...)
Apa2 pun bagi mama yang hanya mampu membeli dan memandu kete buatan Malaysia ni, harapan mama biarlah kete ni BERKUALITI setaraf dengan harga yang nak sama dengan kete Vios tu...Setakat ni mama amat berpuashati dengan Perodua (dulu pernah beli kelisa and guna for 5 years) tapi Proton ni, kureng sikit lah. cuma bila dah setahun pakai BLM tu rasa best and sayang pulak. Kira mama dah pasrah dengan kualiti yang bagi mama amat dianak tirikan. Kenapa? sebab, kat oversea BLM tu lebih murah dan berkualiti korang tau? Ok lah, pening dah nak membebel panjang ni...Bye!

11 comments:

Izan Ishak said...
This comment has been removed by the author.
si biskut said...

uish..not bad.karang2 lar fikir nak buy.macam byk duit.huhu

Nur Azila Ismail said...

wah . cantik jugak ni

Nobita Sensei said...

cuba tengok kat paultan.org.

zmah said...

Pakai apa saja kenderaan...yang penting ikut kemampuan kita.

Peminat Katie Holmes said...

cun jugak model ni.

mamaafzal said...

si biskut: beli keperluan je dulu...

mamaafzal said...

nur azila:kannn? tapi tak tau la ok ke dak..

mamaafzal said...

nobita sensei: kat situ ada forum pasal kete kan?

mamaafzal said...

zmah: absolutely rite!

mamaafzal said...

peminat katie holmes: not bad kan? but quality does matters...:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...